حدیث روز

جمعه ۱۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۸
تشییع باشکوه امام شهید، تجدید بیعت با ولایت و آغاز فصل خون‌خواهی امت اسلامی است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌مقدم با تأکید بر اینکه مراسم تشییع حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای صرفاً یک آیین سوگواری نیست، گفت: این حضور میلیونی، تجدید بیعت با ولایت، اعلام استمرار راه انقلاب اسلامی و نمایش اقتدار جبهه مقاومت در برابر دشمنان خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا ایمانی‌مقدم، استاد دانشگاه و مسئول مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در خراسان رضوی، در گفتگو با خبرگزاری حوزه اظهار کرد: امت اسلامی خود را برای تشییع و بدرقه مجاهدی شهید آماده می‌کند که نه‌تنها رهبر امت، بلکه مرجع تقلید جهان اسلام، خادم امام رضا(ع) و نایب امام عصر(عج) در دوران غیبت بود.

وی افزود: امام شهید طی ۳۷ سال، به‌عنوان خلف صالح حضرت امام خمینی(ره)، کشور را به سوی قله‌های پیشرفت هدایت کرد و با وجود همه فشارها و دشمنی‌های داخلی و خارجی، ایران را به جایگاهی رساند که آثار آن در سراسر جهان اسلام قابل مشاهده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌مقدم با بیان اینکه آثار تربیتی امام شهید محدود به ایران نبود، گفت: از حزب‌الله لبنان، حماس، جهاد اسلامی فلسطین، انصارالله یمن، حشدالشعبی عراق، فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان و دیگر جریان‌های مقاومت، همگی از مکتب و رهبری ایشان الهام گرفتند.

وی تصریح کرد: با وجود آنکه ملت ایران بیش از هشت دهه با این شخصیت بزرگ زیست، هنوز ابعاد واقعی شخصیت و خدمات ایشان شناخته نشده و شاید ده‌ها سال زمان لازم باشد تا جهان عظمت این رهبر الهی را درک کند.

مسئول مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در خراسان رضوی، حضور گسترده مردم در مراسم تشییع را نماد احساس مسئولیت و استمرار راه امام شهید دانست و گفت: در عصر ارتباطات، این حضور پیام روشنی به جهانیان مخابره می‌کند که ملت ایران با خون رهبر خود پیمان می‌بندد پرچم انقلاب اسلامی را بر زمین نگذارد.

وی با اشاره به حضور هیئت‌های بلندپایه خارجی در مراسم تشییع افزود: حضور رؤسای جمهور، نخست‌وزیران، وزرای خارجه و شخصیت‌های سیاسی از کشورهای مختلف نشان‌دهنده جایگاه جهانی امام شهید است؛ شخصیتی که علاوه بر مرجعیت دینی، رهبری سیاسی و آغازگر تمدن نوین اسلامی در عصر حاضر بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌مقدم خاطرنشان کرد: تشییع پیکر امام شهید در تهران، قم، عتبات عالیات و در نهایت مشهد مقدس، زادگاه ایشان و جوار مضجع نورانی امام رضا(ع)، بر دوش میلیون‌ها نفر از دوستداران و پیروان ایشان، جلوه‌ای کم‌نظیر از پیوند امت با ولایت خواهد بود.

وی تأکید کرد: این مراسم، علاوه بر بزرگداشت مقام امام شهید، تجدید بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای و اعلام حمایت از استمرار ولایت فقیه است؛ حضوری که نشان می‌دهد ملت ایران اجازه نخواهد داد پرچم انقلاب اسلامی بر زمین بماند.

این استاد دانشگاه با اشاره به مقام شهادت گفت: خداوند نخواست چنین شخصیتی با مرگ طبیعی از دنیا برود، بلکه او را به مقام شهادت رساند؛ مقامی که نصیب بندگان خاص الهی می‌شود و امام شهید را در زمره بزرگ‌ترین شهدای تاریخ تشیع قرار داد.

وی با مقایسه جایگاه امام شهید با رهبران بزرگ مقاومت تصریح کرد: همان‌گونه که شهادت شیخ احمد یاسین، سیدعباس موسوی و سیدحسن نصرالله موجب پویایی بیشتر جریان مقاومت شد، شهادت امام شهید نیز نهضت انقلاب اسلامی را زنده‌تر و ماندگارتر خواهد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌مقدم با اشاره به شباهت‌های امام شهید با ائمه اطهار(ع) گفت: ایشان همچون امام حسین(ع) بر مواضع خود ایستادگی کرد، حاضر به سازش با دشمن نشد و با دهان روزه و در راه دفاع از اسلام به شهادت رسید.

وی افزود: امروز ملت ایران در مراسم تشییع، صرفاً عزادار نیست، بلکه پرچم خون‌خواهی را برافراشته و با رهبر شهید خود پیمان می‌بندد که راه او را تا تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی ادامه دهد.

مسئول مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در خراسان رضوی با اشاره به تحولات جبهه مقاومت اظهار داشت: همان‌گونه که پس از شهادت رهبران مقاومت، مسیر آنان متوقف نشد، امروز نیز با رهبری جدید، این راه با قدرت ادامه خواهد یافت و دشمنان هرگز به اهداف خود نخواهند رسید.

وی در پایان تأکید کرد: ملت ایران با حضور باشکوه در مراسم تشییع، ضمن اعلام وفاداری به ولایت، پیام اقتدار، وحدت و استمرار انقلاب اسلامی را به جهانیان مخابره خواهد کرد و ثابت می‌کند که خون امام شهید، آغازگر فصل تازه‌ای از مقاومت و عزت امت اسلامی است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha